||ßuSra||
Üye
Rep Puanı [+] : 127
|
Konu: ßırak Gitsin.. |
|
|
Sonuna Kadar Okuyun (:
Bırak gitsin! Dönerse senindir Dönmezse zaten hiç senin olmamıştır Bırak yalvarma gidecekse gitsin... Sen gitme desende o gidecek zaten Ne kadar kal desende boşuna Yalvarma boş yere Ağlama o gidecek Her sevginin kanununda olduğu gibi Seni terk edecek Her sevenin alın yazısında olduğu gibi Sen terk edileceksin Bu ağıtların bu haykırışların nafile Boş yer kadehlerde teselli arama Bütün ayrılık şarkıları seni hatırlatıyor sanma Sakın aldanma asla aldanma Ve ne olur artık ağlama Gidecek olanın aklına düşmüşse gitmek Sanıyormusun ki onu durduracak sevmek Sevgiyi sevgi yapan hissetmektir Sevdayı acı yapan terk edilmektir
Biliyorum yaralısın bir ceylan gibi İçin kan ağlar Derdin sığmaz dağlara yüreğin durmadan sızlar Biliyorum efkarın derdini aştı Ve o çok sevdiğin sanıyorsun ki sevginden kaçtı Çok sevdiğin uğruna ölümü hiçe saydığın o
Şimdi sana gitmekten Seni terk etmekten,ayrılıktan bahsediyor İçin yanıyor öyle bir yangın ki Ve öyle bir ateş ki Ne okyanuslar yeter söndürmeye nede buz dağları Sanıyorsun ki dünya durdu Her yeri karanlık bastı Hiç bir şey görmüyor gözün, aklın durdu Saat durdu zaman durdu sanki Ya gözlerin ne durumda biliyormusun? Aynaya baktın mı hiç? Kendine baktın mı? Denizler deryalar kopmuş sanki gözlerinden akıyor Sanki gözlerin yüreğinin ateşini söndürecek gibi Öyle ağlayıp akıyorlar ki sanırsın sel olacak Ama onlarda yüreğindeki yangının O ateşin sıcak lavlarından başkası değildir İşte sevmek acısı bu Sevda acısı ter edilmek ve kaybetmek acısıdır Acı olan bir şey daha vardır Gerçekle karşılaşmak yalanlarla kandırılmak Şimdi sen düşün hangisi Gerçekmi yüreğini yakan acı Yoksa gönlünü kandıran yalanlar mı? Kalbinde doğutup büyüttğün sevdamı yoksa?
Dedim ya bırak gitsin
Eğer oda bir gün senin yaşadıklarını yaşadığında İşte böyle senin gibi olacak Oda gitmesine izin verecek Onunda yüreği ciğeri yanacak Oda ağlayacak gecelerce senin gibi Ve oda kahredecek hayata Aynalara küsecek insanlardan kaçacak senin gibi Belkide senin duyduğun pişmanlığın iki katını duyacak Belki senden kötü olacak Senden çok sevip senden çok acı duyacak Sorgulayacak hayatı ve sevgisini Yaşamını acılarını duygularını sorgulayacak Kendisine sevgisine ihanet edildiğini düşünecek Belki aylarca belki yıllarca arayacak cevabı Ama bulamayacak...
Sonra yağmurlu bir pazar günü camdan bakarken Elinde çay fincanı ile içini ısıtmaya çalışırken Yağmurun cama vuruşunu fark edecek Ansızın gelip vurmasını izleyecek Öylece baka kalacak Bir anlam çıkarmaya çalışacak Bildiği bir şey ama ne Sonunda hatırlayacak
Yağmur damlası ve cam gözleri dalacak Yüreğine bir sızı saplanacak Yağmur bile gelip cama vuruyor Onca uzun yoldan boşluktan sonra İlk gördüğü ilk tutunduğu yere konuyor Konuyor ama o bile sonra camı terk edip akıp gidiyor Yani cam yine yalnız kalıyor Sonra yağmura kızmaya başlayacak Cama acımaya Aklına terk edildiği gelecek ağlayacak Ağlarken cam olduğunu düşünecek Sonra aklına birden yağmur gelecek Ya diyecek bende yağmur olduysam İşte o zaman nerede ve ne zaman yağmur olup Hangi cama konduğunu Hangi camdan aktığını hatırlayacak Yüreğine ince bir sızı saplanacak Gözleri dalacak uzaklara Sen geleceksin aklına Seni bırakıp terk ettiği gün canlanacak gözünde Ve yaşadıklarıyla yaşattıklarını hatırladığında Asıl sevdanın hangi yürekte olduğunu anlayacak
Dedim ya! Bırak gitsin! Dönerse senindir Dönmezse zaten hiç senin olmamıştır..
|
|
Fıstık #
Üye
Rep Puanı [+] : 93
|
Konu: Geri: ßırak Gitsin.. |
|
|
guzel yazmissin harika cok begendim ins kimse boyle bir duruma dusmez
|
|